15.000 dorpen afgesloten van het Evangelie

Kunt u zich voorstellen dat u in een dorpje woont dat op geen enkele kaart te vinden is? Of dat uw dorp zo afgelegen in een regenwoud ligt dat het alleen met een helikopter of 4x4 jeep te bereiken is? Madagaskar telt 15.000 dorpjes die verstopt liggen in het regenwoud. In totaal hebben 7 miljoen mensen nooit van Jezus Christus of het Evangelie gehoord. Zij kennen alleen de eeuwenoude rituelen van voorouderverering, hekserij en bijgeloof.

Gelukkig is er verandering mogelijk door Gods Woord. Zo kreeg de 69-jarige Rajean via Project Philip het Evangelie te horen en nam hij deel aan Bijbelstudies. Zijn leven veranderde totaal. Hij bekeerde zich en hield zich niet meer bezig met traditionele rituelen in het dorp. Nadat hij zijn eerste Bijbel kreeg trok hij er op uit om anderen in zijn gemeenschap bekend te maken met Gods Woord. Inmiddels zijn meer dan 200 mensen tot geloof gekomen.

Dit verhaal laat zien dat Project Philip werkt. Bible League wil dit jaar 25.000 mensen bereiken in afgelegen en onbereikte dorpjes in Madagaskar. Helpt u mee om verandering te brengen door Gods Woord?