Een onvoorstelbaar geschenk

Sammy groeit op in een gezin dat leeft in armoede. Het hele leven staat in het teken van voldoende geld verdienen om die dag te kunnen eten. En ze zijn geen uitzondering. In de wijk waar ze wonen is dit de realiteit voor veel gezinnen. Daarmee lijkt de toekomst voor Sammy ook bepaald. Ze heeft weinig hoop voor de toekomst.

Op een dag wordt ze uitgenodigd om in een kerk bij haar in de buurt een Bijbelstudie te volgen. Het zegt haar weinig, maar omdat ze nieuwsgierig is besluit ze toch een keer te gaan. Het blijkt om Project Philip voor kinderen te gaan. Het Evangelie wordt op een begrijpelijke manier verteld en ze lezen samen uit de Bijbel. Sammy vindt het geweldig. Elke week komt ze terug en doet enthousiast mee.

Wanneer het eerste deel van het programma wordt afgerond gebeurt er iets bijzonders: Sammy krijgt een eigen kinderbijbel! Een onvoorstelbaar geschenk en ze kan haar geluk niet op. Het voelt voor haar alsof ze een schat heeft gekregen en het voelt bijzonder als ze uit haar Bijbel leest.

Ze neemt de verhalen in zich op en vertelt haar ouders over wat ze leest en leert. Op deze manier leren ook haar ouders het Evangelie kennen en leren meer over het Woord van God. Er komt licht in de duisternis en er ontstaat hoop.

Geeft u meer kinderen zoals Sammy toegang tot de Bijbel en daarmee hoop voor de toekomst?

Ja ik help mee en doneer nu