Project Philip op de Filipijnen

Het doel van het werk van Bible League is dat mensen Jezus Christus leren kennen door het Woord van God. Dat ze tot geloof komen, een persoonlijke relatie met Jezus krijgen en zich aansluiten bij een lokale kerk. Daarom voorzien we lokale kerken van Bijbels, studiemateriaal en training.

In grote delen van het land leven mensen in armoede. Velen van hen kennen het Evangelie niet. Ze houden zich bezig met allerlei spirituele rituelen, voorouderverering en het vereren van beelden. Deze mensen leven nu nog in duisternis. Veel van hen staan open voor het Evangelie, maar ze moeten wel bereikt worden. Door middel van Project Philip willen lokale kerken hen bereiken. Dit is een Bijbelstudie-programma dat gericht is op evangelisatie en discipelschap.

Maar liefst 70% van de christenen op de Filipijnen beschikt niet over een eigen Bijbel. Ze zijn simpelweg niet in staat om een Bijbel aan te schaffen, omdat ze daar het geld niet voor hebben.

Om hen – en mensen die het Evangelie nog niet kennen – te bereiken, werkt Bible League samen met 20 coördinatoren en meer dan 10.000 kerken in het hele land. Door dit grote netwerk kan Project Philip in grote delen van het land uitgevoerd worden.

Op de Filipijnen wordt Project Philip gezien als één van de meest effectieve programma’s op het gebied van evangelisatie en discipelschap. De plannen voor 2019 zijn dan ook ambitieus. Mede dankzij jouw steun willen we 390.000 mensen bereiken met Gods Woord door middel van Project Philip, zowel in steden als in afgelegen gebieden. Met ‘bereiken’ bedoelen we dat iemand het Evangelie te horen krijgt, deelneemt aan Bijbelstudies en een eigen Bijbel krijgt.

Steun je ons, zodat heel veel mensen op de Filipijnen door middel van Project Philip Jezus zullen leren kennen?