No text

Leestijd: 1 minuut

Maak kennis met Evert-Jan Kas

Door middel van een mini-interview stellen we je graag voor aan onze zakelijke relatiebeheerder Evert-Jan Kas. Onderaan de pagina vind je zijn contactgegevens.

Wat is je achtergrond?
Mijn naam is Evert-Jan Kas en ik mag als zakelijke relatiebeheerder een schakeltje zijn in de mooie missie van Bible League. Hiervoor ben ik 13 jaar met veel plezier werkzaam geweest in de autobranche. Ik heb het als een roeping ervaren om nu ondernemers te betrekken bij het werk van Bible League. Dit doe ik vanuit Woudenberg, waar ik samen met mijn vrouw en 3 kinderen woon.

Sinds wanneer werk je bij Bible League?
Sinds 1 april 2020.

Wat motiveerde je om hier aan de slag te gaan?
Lang verhaal kort? Persoonlijk heb ik het verlangen gekregen om mijn talenten in te zetten voor Gods Koninkrijk. De Heere liet mij zien hoe goed Hij voor mij is en daarom gun ik het anderen ook dat ze Heere mogen leren kennen door Zijn Woord. En dat is wat Bible League doet!

Waar geniet je het meest van in je rol als zakelijke relatiebeheerder?
De mooie gesprekken met ondernemers van hart tot hart. Dat is zo waardevol! En dat je uiteindelijk één gezamenlijk doel hebt: mensen bereiken met Gods Woord, tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk en tot eer van Zijn Naam.

Tot slot: heb je nog een persoonlijke boodschap voor degene die dit leest?
Beste bezoeker, ik hoop dat je net als ik geïnspireerd wordt door de missie van Bible League. Neem gerust contact met me op en ik vertel je graag meer over het werk en de mogelijkheden voor jou als ondernemer om daarbij betrokken te raken!

''Ik heb het als een roeping ervaren om nu ondernemers te betrekken bij het werk van Bible League.''

Mail Evert-Jan: ejkas@bibleleague.nl

Bel of app Evert-Jan: 0642433221