Steun Bible League

Het is ons verlangen dat mensen tot geloof in Jezus Christus komen. Is dat ook uw verlangen? 
Steun dan het werk van Bible League! Dat kan op verschillende manieren:

Structureel doneren

Voor 6 euro geeft u één iemand toegang tot het Woord van God. Die persoon krijgt niet alleen een Bijbel, maar ontvangt deze als onderdeel van een programma. Binnen dit programma leert hij of zij om de Bijbel te lezen, te bestuderen en toe passen in zijn of haar leven. Als u besluit structureel te doneren, dan bepaalt u zelf de hoogte van het bedrag en de frequentie. Door maandelijks 6 euro te doneren geeft u per jaar het Woord van God aan 12 mensen. 

Klik hier om een machtigingskaart te downloaden.

Eenmalige gift

U kunt Bible League ook steunen met een eenmalige gift. Voor 6 euro geeft u iemand de gelegenheid om Bijbelstudie te doen. Ook krijgt iemand een eigen Bijbel. Zo plant u het Woord van God in iemands leven.

U kunt een machtigingskaart voor een eenmalige machtiging downloaden of een online gift geven.

Schenkingsovereenkomst

U kunt een schenkingsovereenkomst aangaan met Bible League zonder notariele kosten. Dit is een wettelijke regeling vanuit de overheid. Het voordeel voor u is dat uw giften aan Bible League dan volledig aftrekbaar zijn van de belasting. Wilt u hiervan gebruik maken? Klik dan op deze link. Als u het prettig vindt dat Bible League automatisch incasseert dan kunt u dat via dit formulier aangeven. Het kan natuurlijk ook zijn dat u eerst meer informatie wilt.
Neem dan contact met ons op via 033-472 58 00 of info@bibleleague.nl.

Nalatenschap

Nadenken over uw nalatenschap vraagt moed, maar het biedt u ook een kans. Door na te laten aan Bible League draagt u bij aan de verspreiding van Gods Woord. Er zijn verschillende manieren om aan Bible League na te laten.

U kunt een persoonlijk gesprek of onze folder over nalatenschappen aanvragen via 033 - 472 58 00 of info@bibleleague.nl. U kunt de folder ook downloaden door hier te klikken.

Prenotificatie

Bible League incasseert rond de 28e van de maand. Het incassant-ID van Bible League is: NL63ZZZ411739930000.
Dit nummer ziet u terug op uw afschrift.

 

Eenmalige gift

Bank*  
Uw Keuze  
Bedrag*   ,00
Naam*  
Adres  
Postcode  
Woonplaats  
Telefoon  
Email*  
Opmerkingen  

De velden met een * zijn verplicht