Ondernemers

Hartelijk welkom als zakelijke vriend van Bible League!

Zo verwelkomen wij u graag in de groep van zakelijke vrienden die Bible League ondersteunen in haar missie om Gods Woord te brengen. Ruim 600 bedrijven gingen u inmiddels voor.

Ieder jaar nemen wij contact met u op voor de jaarlijkse gift aan ons werk en om persoonlijk even bij te praten. Bovendien ontvangen zakelijke vrienden tweemaal per jaar onze nieuwsbrief Woordkracht.

In 2016 zijn we op reis geweest met een aantal zakelijke vrienden. We hebben het werk bezocht in Armenië. Het doel van deze reis was om het resultaat van de investering in Bible League te zien maar ook de bestaande nood voor te leggen.  Wilt u ook eens mee op reis? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over een zakelijke vriendschap met Bible League? Neem contact op met Klaas Nanninga via knanninga@bibleleague.nl of 06 - 30 65 76 80.

Een selectie van onze Zakelijke Vrienden

Markus Stroopwafels

Stroopwafels van Markus worden bereid met natuurlijke ingrediënten. Ze zijn krokant, gevuld met een zachte stroop en met liefde gebakken. Wilt u geld inzamelen voor het goede doel? Organiseer dan een stroopwafelactie!

Kijk voor de mogelijkheden op onze website

 

Seldenrijk. | Harderwijk

MEER DAN 14.500M2 AUTOPLEZIER IN HARDERWIJK!

Bij Seldenrijk vindt u sinds 15 jaar uw gebruikte personenauto of bedrijfswagen. Ons aanbod bestaat uit ruim 500 occasions. Dankzij een groot inkoopnetwerk met vaste, betrouwbare partners en een gezonde doorstroom, wisselt ons aanbod dagelijks. Daarnaast wil Seldenrijk u graag van dienst zijn met inkoop of inruil van uw auto of bedrijfswagen. Nagenoeg alle merken en modellen zijn welkom!