Word vrijwilliger!

Wil jij jouw talent inzetten voor Bible League? Word vrijwilliger en draag er zo aan bij dat iedereen in de wereld toegang krijgt tot de Bijbel. Er is altijd een vrijwilligersfunctie die bij je past. 

Ambassadeur

Als ambassadeur vertegenwoordig je Bible League in je eigen omgeving. Dat kan zijn in je eigen kerk, binnen je familie of vriendenkring, richting bedrijven of je begeleid activiteiten in de kerk of op scholen. Alle informatie en materialen die je nodig hebt krijg je van ons. De tijdsinvestering is afhankelijk van hoeveel uur jij beschikbaar bent. We overleggen graag met je. 

Spreker

Als spreker geeft je presentaties bij jou in de buurt in kerken of voor bepaalde groepen. Je staat graag voor een groep mensen, vertelt makkelijk en enthousiast en vindt het leuk om het verhaal van Bible League verder bekend te maken. Alle informatie en materialen die je nodig hebt krijg je van ons. Iets voor jou? Bel of mail dan snel. 

Beursmedewerker

Kun jij enthousiast het verhaal van Bible League vertellen en betrek je graag anderen bij de prachtige missie van Bible League? Lijkt het je leuk om op beurzen en evenementen te staan namens Bible League? Meld je dan aan als beursmedewerker. 

Vertaler

Bible League is een internationale organisatie. Vanuit het veld krijgen we prachtige verhalen in het Engels aangeleverd. Deze moeten vertaald worden naar het Nederlands. Heb jij goede schrijfvaardigheden en kun je Engelse teksten naar het Nederlands vertalen? Dan ben jij de vrijwilliger die we hier voor zoeken. 
De tijdsinvestering hangt af van hoeveel tijd je er zelf in wilt steken. 

Fondsenwerver

Naast fondsenwerving en presentaties in jouw persoonlijke omgeving, is het ook mogelijk om fondsen te werven door aanvragen te schrijven voor vermogensfondsen. Je koppelt projecten van Bible League aan vermogensfondsen en schrijft een overtuigende aanvraag. Ben jij in staat om een goede aanvraag te schrijven en het juiste project voor te stellen aan het juiste fonds? Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanmelden

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Bel dan met 033-472 58 00 of stuur een mail naar info@bibleleague.nl