Wereldwijd

Miljarden mensen, in meer dan 200 landen en meer dan 6.000 talen die Gods Woord nodig hebben; dat is waar Bible League zich voor inzet. Bible League bereikt mensen van de grootste steden ter wereld, tot de kleinste dorpjes in de meest afgelegen gebieden. Door Bijbels, studiemateriaal en training worden mensen bereikt met Gods Woord, dat levend en krachtig is!

Impact

Bible League International ondersteunt lokale kerken in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en de VS dankzij de hulp van mensen die zelf het belang van Gods Woord kennen en dat ook aan anderen gunnen.

Wanneer iemand Gods Woord leest en begrijpt heeft dat een levensveranderend effect. Het doel van Bible League is om mensen te bereiken met het Woord van God, opdat het Woord van God vrucht draagt en haar doel bereikt. De manier van werken is gebaseerd op het verhaal van Filippus in Handelingen, waarin hij vraagt: ‘Begrijpt u ook wat u leest?’ Het antwoord is: ‘Hoe zou ik dat kunnen, als niemand mij de weg wijst?’ Vervolgens legt Filippus uit wat er staat en hij verkondigt hem Jezus. Dat is hoe Bible League vandaag de dag nog steeds werkt. Wereldwijd worden Bijbelstudieleiders getraind om het Evangelie te verkondigen en mensen te helpen Gods Woord te lezen en begrijpen.

Helpt u mee?

Uw gift maakt het mogelijk om Gods Woord te verspreiden en uit te leggen aan een wereld in nood.

Help mee