Colombiaans meisje brengt EvangelieKinderlijke moed

Een Colombiaanse dominee, die woont in Pereira, voorziet zijn gemeenschap van Bijbels en training. Zijn kerk houdt Bijbelstudies, na het afronden waarvan de deelnemers hun eigen Bijbel ontvangen. In dit werk is het dochtertje van de dominee een inspiratie voor velen.

“Mijn dochter Daniela, die 9 jaar oud is, was de eerste die aan mensen ging vragen of ze Bijbelstudie wilden doen,” vertelt de dominee.

Argeloos klopte Daniela aan bij een van de buren. Ze nodigde de vrouw uit om in de kerk van haar vader Bijbelstudie te komen doen. Binnen hoorde de man het gesprek. Daniela, met haar kinderstemmetje, legde dapper uit dat zij ze zou leren om de Bijbel te lezen. De man lachte en riep “wat ga je ons nog meer leren?”

Maar ondanks zijn spot was de man geraakt, en uit nieuwsgierigheid ging hij met zijn vrouw naar de Bijbelstudie. Inmiddels is hij zelf betrokken bij het evangelisatiewerk en vertelt hij anderen van Christus’ werk in hun leven!

Daniela gaat intussen onvermoeibaar door. Ze vertelt op school over Gods Woord, ook aan de kinderen die ouder zijn dan zij. “Daniela is een prachtig voorbeeld voor de kerk, zoals zij de opdracht van God vervult,” glimlacht haar vader.