PuertoRico_reden_om_te_levenReden om te leven

Ze had geen reden om te leven, en daarom liet Marian haar drugsverslaving de vrije hand. Ze kwam haar dagen nauwelijks door. "Mijn leven ging nergens over, ik wilde eigenlijk ook niet leven," zegt ze. Marian aanvaardde een hulpaanbod, en kwam terecht in een opvang. In deze opvang brak God door haar gebutste hart heen. Hij gaf haar een reden om te leven en verbeterde haar levensweg voor eens en voor altijd.

"In de opvang ontving ik een exemplaar van de Bijbel voor zelfstudie van Bible League," zegt ze. "Daar begon God mijn leven om te vormen."

Een gelovige, getraind door Bible League Puerto Rico, begeleidde Marian door een persoonlijke een-op-een Bijbelstudie. Marian begreep al gauw dat ze Jezus Christus nodig had. Het Evangelie drong door in haar ziel en ze aanvaardde Jezus Christus als haar persoonlijk Heer en Redder.

Nog altijd bestudeert Marian de Bijbel, waarbij ze niet op haar eigen inzicht steunt, maar op Jezus Christus alleen. Ze heeft nu een reden om te leven, en is bevrijd van de binding van haar verslaving. "God heeft me een nieuwe mogelijkheid om te leven gegeven. Ik verlang ernaar het nieuwe leven te leven dat Jezus me heeft aangeboden!"