Nieuwsarchief

Op zoek naar hoop in Zuid-Afrika

Amelia verliest op 8-jarige leeftijd haar ouders en gaat bij haar oom wonen. Ze wordt mishandeld en groeit op met veel boosheid en verdriet. Op een dag loopt ze weg van huis en vindt onderdak bij een vreemde. Uiteindelijk wordt ze gevonden door een tante die haar wil helpen. Amelia heeft op dat moment alle hoop verloren.

Lees meer...

 
 

Van dronkaard naar Philip

Het leven van George Zulu bestaat al jaren uit alcohol drinken. Het is zelfs zo erg dat hij niet in staat is om te werken. Hij gaat nog wel naar de kerk, maar vind dat hij niet over Jezus kan praten zo lang hij zo leeft. Als hij leert wat het inhoudt om als discipel te leven en hij zijn leven aan Jezus geeft, veranderd zijn hele leven. Nu bereikt hij anderen met het Woord van God.

Lees meer...

 
 

Ik behoor niet langer toe aan de duivel

Patrick Lombe leefde een groot deel van zijn leven in duisternis. ‘Mijn leven was vol list en bedrog. Ik loog en verkocht toverspreuken voor gezondheid, bescherming, een goed huwelijk, liefde en werk. Ik vond zelf dat ik goed bezig was toen ik de toverspreuken bedacht en verkocht.‘ Als zijn neefje een keer komt logeren, verandert zijn leven compleet.

Lees meer...

 
 

Het was bijna te laat

Cossa ging jong studeren en vond veel afleiding. Hij ging steeds meer de verkeerde kant op. Cossa was weliswaar opgegroeid in een christelijk gezin, maar spendeerde geen tijd aan de Bijbel en ging niet naar de kerk. Tot het bijna te laat was.

Lees meer...

 
 

Van prostitutie naar Project Philip

Mary Zulu heeft een heftig leven achter de rug. Op haar tiende verliest ze haar ouders in een verkeersongeluk. Vanaf haar achttiende verdient ze haar geld via straatprostitutie en gebruikt het geld vervolgens om te feesten en te drinken. Ik verkocht mijn lichaam op straat om te kunnen doen wat ik wilde.’ Na tien jaar wordt ze ernstig ziek. Al haar ‘vrienden’ verdwijnen als sneeuw voor de zon…

Lees meer...