De nieuwe editie van De Kleine Bijbel is uit

Bible League Nederland en de Evangelische Tractaat Zending brengen samen de nieuwe editie van De Kleine Bijbel uit. Het is een handzaam pocketzakbijbeltje dat aan de hand van thema’s lezers laat kennismaken met de kern van Gods Woord. De kracht van De Kleine Zakbijbel is vooral dat Bijbelteksten de boodschap overbrengen.

De Kleine Bijbel kent een handig formaat, ideaal om mee te nemen en weg te geven. De brochure bestaat uit zes hoofdstukken die elk een thema uit de Bijbel belichten. Behalve een inleiding van enkele korte zinnen bestaan de hoofdstukjes uit Bijbelteksten. Zo kan de Bijbel in deze brochure voor zichzelf spreken. De zes thema's zijn:

  1. Schepping en zondeval
  2. Gods plan met de wereld
  3. Christus' werk op aarde
  4. De verbreiding van het Evangelie
  5. Leven met God
  6. Wederkomst van Christus

De Bijbelteksten in De Kleine Bijbel zijn ontleend aan de Herziene Statenvertaling.

Samenwerking
De vorige editie was een uitgave van Bible League. Deze keer is bewust samenwerking gezocht met de Evangelische Tractaat Zending (ETZ). De ETZ is uitgever van evangelisatiemateriaal met de nadruk op traktaten. Door deze samenwerking krijgt De Kleine Bijbel een veel breder verspreidingsgebied.

Bible League gebruikt De Kleine Bijbel bij haar eigen activiteiten. De ETZ zorgt voor verspreiding in de rest van Nederland. De brochure is te bestellen bij de ETZ voor de prijs van €0,75 per stuk, excl. verzendkosten.

Voor Bible League past De Kleine Bijbel uitstekend in haar missie. Wereldwijd richt Bible League zich op het verspreiden van de Bijbel. In meer dan 60 landen kunnen mensen, die arm zijn of niet kunnen lezen en schrijven, een eigen Bijbel krijgen. Daarvoor werkt Bible League samen met lokale kerken en partnerorganisaties. Ook in Nederland is behoefte aan een eenvoudige toegang tot de Bijbel. 

Lees meer.