Held van het veld

Pastor Israël werkt in Randfontein, Zuid-Afrika. Hij werkt met kinderen en tieners. Hij wordt blij van zijn studenten en is dankbaar dat ze veel met hem delen. Eén meisje vertelde dat ze nu weer contact heeft met haar moeder! Toen hij dit hoorde was hij geraakt door het feit dat Gods Woord zo'n impact heeft... Niets van wat wij doen voor God is tevergeefs, nooit!
Pastor Israël deelt kleine boekjes uit, leest ze met de kinderen en tieners en beantwoordt alle vragen. Zelfs zijn 19 jarige dochter vroeg hem; ‘Pap, wat doe je met die boekjes?’ Ze werd nieuwsgierig naar de inhoud en ging er in lezen. Ze las de boekjes helemaal uit en was geraakt door wat ze las. Voortaan gaan ze samen de boekjes uitdelen en uitleggen aan de kinderen. Als de kinderen hun diploma krijgen, ontvangen ze een certificaat en een eigen Bijbel!

Er is zichtbaar iets veranderd, sinds deze pastor en zijn dochter begonnen zijn het met verspreiden en uitleggen van deze boekjes. Er is minder geweld, het misbruik is terug gedrongen. Niets wat we voor God doen is tevergeefs…

Wilt u voor deze kinderen bidden. Ze zijn kwetsbaar en komen net als iedereen in aanraking met dingen waardoor het dienen van God soms best moeilijk is! Wilt u bidden om kracht, rust en wijsheid? En wilt u bidden voor het werk van pastor Israël en zijn dochter?