Met de Bijbel hebben meisjes in India een kans

Eén van de grootste Hindoe tempels van India ligt in de bergen bij Yadagirigutta. Een stadje aan de voet van de berg. De lokale economie draait grotendeels op de inkomsten van de bezoekers aan die tempel. Helaas ook de seksindustrie.

Schrijnend genoeg brengen veel pelgrims na hun bezoek aan de tempel ook een bezoek aan prostituees. De meeste vrouwen hebben geen opleiding en bezitten geen andere vaardigheden om een inkomen te verdienen. Net als hun moeder verkopen ze hun lichaam aan mannen die op pelgrimstocht zijn. Zonder opleiding is het bijna onmogelijk hier uit te komen.

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken zet een lokale kerk zich in voor de kinderen, vooral dochters, van de prostituees. De kinderen krijgen onderwijs en leren vaardigheden om een inkomen te verdienen. Door Bijbels en studiemateriaal van Bible League leren ze het Woord van God kennen. Ze leren wie Jezus Christus is en wat Hij voor hen heeft gedaan en dat er hoop is. Zo krijgen zij de kans om niet in de prostitutie te belanden. Helpt u mee?

De Bijbel als wapen tegen prostitutie. Plant u het Woord van God in het leven van deze kinderen en vrouwen?