Vietnam gaat open voor het Evangelie

Vietnam is gesloten als het gaat om het Evangelie. Er geldt een verbod op het importeren van Bijbels en Bijbelstudiemateriaal. De kerken in Vietnam zijn hulpbehoevend. Ze beschikken niet over de middelen die ze nodig hebben om mensen te bereiken en kunnen hier zelf ook niet aan komen.

Vietnam is één van de dichtstbevolkte landen van de wereld. Maar het christendom komt er bijna niet voor. Lokale kerken willen daar verandering in brengen, maar zij hebben uw hulp nodig om mensen te kunnen bereiken met het Evangelie.

Bible League heeft onlangs toestemming gekregen om in Vietnam materiaal te drukken. Door dit wonder gaat de deur open voor het Evangelie! Nu kan Bible League de hulpbehoevende kerk voorzien van materiaal dat ze zo hard nodig hebben.

Mensen die in duisternis leven en verstokt zijn van het Evangelie, kunnen nu bereikt worden. De lokale kerken willen gehoor geven aan de opdracht van Jezus Christus; het brengen van het Evangelie. Bible League wil de hulpbehoevende kerk voorzien van Bijbels en studiemateriaal, zodat zij mensen kunnen bereiken en samen het Woord van God kunnen lezen en begrijpen. Maakt u dit mogelijk?