4.000 Bijbels voor gesloten land (Azië)

Leestijd: 3 minuten

Christenen willen Gods liefde verspreiden

In een gesloten land* in Azië willen wij een nieuw project gaan starten. We willen via Project Filippus kerken en christenen in dat land helpen Gods Woord te verspreiden. Ondanks dat er sprake is van onderdrukking en op godslastering de doodstraf staat, willen christenen niets liever dan Gods liefde verspreiden in hun omgeving. Om dit project op te starten willen wij 4.000 Bijbels en studiematerialen aanschaffen en lokale christenen trainen om Project Filippus uit te voeren. Help je mee?

*wegens veiligheidsredenen noemen we niet de naam van het land

Er zijn totaal 4.000 Bijbels opgehaald voor het gesloten land in Azië!

Title

100%

Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch krachten, noch tegenwoordige, noch toekomstige dingen, noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

Romeinen 8:38-39
Lees het indrukwekkende verhaal van pastor Nadeem en Omar
Wonderlijke bekeringen ondanks geweld

De kans dat iemand in dit gesloten land in Azië zomaar in aanraking komt met het Evangelie is zeer klein. In dit land is er vaak geweld tegen andersdenkenden. Toch gebeuren er, dankzij Gods Woord, wonderlijke bekeringen. Daar kan pastor Nadeem van getuigen:

“Onlangs reisde ik door het gesloten land en stopte bij een restaurant. Het was zo druk dat ik een tafel moest delen met een andere klant. Het was een man, Omar, die net terugkwam van zijn vaders begrafenis. Hij was duidelijk moedeloos.”

Met tranen in zijn ogen zegt Omar hoeveel zijn vader van hem hield en dat die liefde nu zomaar verdwenen is. Dan neemt pastor Nadeem een dapper besluit: in het volle restaurant vertelt hij Omar over de onwankelbare liefde van God die zelfs de dood niet kan wegnemen (Romeinen 8:38-39).

“We spraken meer dan een uur over Jezus Christus. Aan het einde van het gesprek bood ik Omar mijn eigen Bijbel aan. Hij nam het aan en kuste deze met respect. We namen afscheid en beloofden contact te houden.”

Eén Bijbel plantte geloof in de harten van negen mensen

Na een paar dagen krijgt Nadeem een telefoontje van Omar: hij wil graag meer over Jezus leren. Omar verblijft drie dagen bij Nadeem en de Heere opent zijn hart om Christus te ontvangen als zijn persoonlijke Verlosser. Vlak daarna geeft Omars hele familie – vrouw en zeven volwassen kinderen – ook hun leven aan de Heere Jezus.

“Die ene Bijbel plantte geloof in de harten van negen mensen! We hebben goed toegeruste christenen nodig die Bijbels en het Evangelie doorgeven in dit gesloten land in Azië!”

Help je mee?

We willen kerken en christenen in het gesloten land in Azië helpen om het Evangelie te verspreiden door Project Filippus. Lokale christenen worden getraind om Bijbelstudies te leiden, en deelnemers leren op hun beurt het Evangelie kennen en verder verspreiden. Als afsluiting van het programma krijgen ze een eigen Bijbel. We willen 4.000 Bijbels en Bijbels en studiematerialen aanschaffen. Help je mee om dit nieuwe project op te starten?

Ik help mee aan 4.000 Bijbels voor het gesloten land in Azië!