Verenigde Staten

Leestijd: 2 minuten

Het werk in de VS

De kerk hard groeit onder etnische minderheden, immigranten en mensen die moeite hebben om rond te komen. Veel kerken in het centrum van steden zijn klein en hulpbehoevend. Mensen kennen het beeld van grote megakerken, met luxe gebouwen en veel pracht en praal. Maar dat zijn slechts een paar kerken die een vertekend beeld geven van de situatie in de Verenigde Staten. Veel kerken hebben slechts een klein aantal bezoekers en zijn hulpbehoevend als het gaat om het Evangelie verspreiden naar anderen. De wil is er, maar het ontbreekt aan de middelen. Etnische minderheden, immigranten en mensen die het financieel moeilijk hebben willen graag hun (nieuwe) geloof delen met anderen. Zij willen graag getraind en toegerust worden om Gods Woord te delen met anderen. Met jouw hulp kunnen hulpbehoevende kerken in de Verenigde Staten toegerust worden met training en materiaal om mensen te bereiken met het Woord van God.

Het werk in de VS

Met jouw hulp krijgen kinderen en volwassenen in 19 staten Bijbels en studiemateriaal, zodat zij Gods Woord kunnen lezen en begrijpen. Door Bijbelstudies gericht op evangelisatie en discipelschap leren deelnemers van Project Filippus anderen te bereiken met Gods Woord. Door de Gemeentestichter Training kunnen kerken worden gesticht op plaatsen waar nog geen lokale kerk is, zodat (nieuwe) gelovigen zich bij een kerk kunnen aansluiten.

Door de Alfabetiseringscursus leren kinderen en volwassenen lezen en schrijven op basis van de Bijbel. Mensen die niet naar een kerk of Bijbelstudie gaan kunnen op deze manier bereikt worden met het Evangelie. De impact van Gods Woord in de VS groeit en levens veranderen, mede dankzij jouw hulp.

Help je mee?

Levens veranderen en de impact van Gods Woord groeit in de Verenigde Staten. Daarom willen we nog meer mensen bereiken met het Evangelie. Help jij mee om het Evangelie binnen de Verenigde Staten nog verder te verspreiden?

Ja, ik help mee!