Projecten

Projecten in meer dan 50 landen

In meer dan 50 landen zetten wij ons in om mensen die nog nooit van God gehoord hebben te bereiken met het Evangelie. Hieronder kun je lezen welke projecten we dit jaar ondersteunen of ondersteund hebben. Lees persoonlijke verhalen en steun één van deze projecten. Voor elke 6 euro kunnen wij iemand zegenen met een Bijbel en Bijbelstudiemateriaal.

Project Filippus in Albanië
Steun dit project

Elson (31) woont in Albanië en heeft een moslim achtergrond. Hij is totaal niet geïnteresseerd in God en creëerde alleen maar problemen. Maar dan wordt hij gearresteerd en krijgt 4 maanden huisarrest. Hij komt in aanraking met een predikant en Project Filippus.

Lees hier meer
Bijbels voor kinderen wereldwijd
Steun dit project

Een groep jongeren in Tanzania volgden een Bijbelstudie van Project Filippus. Om zich heen verzamelde een groeiende groep kinderen. Zonder boekjes zaten ze ademloos te luisteren. De honger naar Gods Woord was zichtbaar aanwezig bij deze kinderen.

Lees hier meer
Bijbels en studiemateriaal voor Armenië
Steun dit project

Pargev (18) woont in Armenië. Via een klasgenoot komt hij in aanraking met de Bijbelstudie van Project Filippus. Hij kwam tot geloof, liet zich dopen en wil nu Jezus volgen. Binnenkort gaat Pargev het leger in en hij hoopt ook onder de soldaten het Evangelie te kunnen verspreiden.

Lees hier meer
Bijbels voor gesloten land Azië
Steun dit project

De kans dat iemand in dit gesloten land in Azië zomaar in aanraking komt met het Evangelie is zeer klein. In dit land is er vaak geweld tegen andersdenkenden. Toch gebeuren er, dankzij Gods Woord, wonderlijke bekeringen. Daar kan pastor Nadeem van getuigen.

Lees hier meer
Een echtpaar in dienst van God
Steun dit project

Nancy en Carlos uit Paraguay komen in aanraking met Project Filippus. Er ontstond een confrontatie en dat bracht een verandering teweeg in hun hart. Hun leven verandert van moeilijk en doelloos naar een vernieuwd leven. Vooral in hun huwelijk vindt er een verandering plaats.

Lees hier meer
Bijbels voor Oekraïne
Steun dit project

Miljoenen Oekraïners zijn op de vlucht. In landen als Polen en Roemenië worden ze opgevangen. Lokale kerken helpen hen met onderdak, voedsel en medicijnen. Er zijn al bijna 4,5 miljoen mensen op de vlucht. Alles hebben ze achter moeten laten.

Lees hier meer
Geloven zonder Bijbel
Steun dit project

In Zambia, een land in zuidelijk Afrika, is een groot deel van de inwoners christen. Toch heeft naar schatting minder dan 35% van de Zambiaanse christenen een eigen Bijbel. Om deze reden is het werk van Bible League zo belangrijk in dit land.

Lees hier meer
Bijbelverspreiding in Indonesië
Steun dit project

Boru Siallagan uit Indonesië is weduwe en moeder van vier kinderen. Makkelijk heeft ze het niet. Ze probeert rond te komen door te werken op het land. Dat is onder normale omstandigheden al lastig, maar door corona werd het alleen maar moeilijker.

Lees hier meer
Bijbels voor Haïti
Steun dit project

De inwoners van Haïti gaan gebukt onder geweld van bendes, politieke onrust en de gevolgen van verwoestende aardbevingen. Velen proberen het land te ontvluchten en de meeste mensen leven in extreme armoede. Ze zien geen uitkomst meer en zoeken naar hoop.

Lees hier meer
Project Filippus in Ethiopië
Steun dit project

In Ethiopië woedt een heftige burgeroorlog. Talloze mensen zijn om het leven gekomen en honderdduizenden op de vlucht geslagen. Honger ligt inmiddels overal op de loer en Ethiopische christenen hebben ook te maken met vervolging.

Lees hier meer
Project Filippus in India
Steun dit project

Stel je voor dat je een buurman hebt die zeer vijandig is tegenover jouw geloof. Hij zoekt naar een aanleiding om je te grazen te nemen. Je ziet dat de post die je binnenkrijgt al door hem geopend is. Hij schreeuwt tegen je dat je moet stoppen met je religieuze praktijken!

Lees hier meer