Projecten

Projecten in meer dan 50 landen

In meer dan 50 landen zetten wij ons in om mensen die nog nooit van God gehoord hebben te bereiken met het Evangelie. Hieronder kun je lezen welke projecten we dit jaar ondersteunen of ondersteund hebben. Lees persoonlijke verhalen en steun één van deze projecten. Voor elke 6 euro kunnen wij iemand zegenen met een Bijbel en Bijbelstudiemateriaal.

Project Filippus in Tanzania
Steun dit project

“De vraag naar Bijbels en studiemateriaal is enorm. Mensen komen zelf naar ons toe om te vragen of we ook Project Filippus bij hen in de omgeving willen starten. Veel mensen leven in armoede en kunnen zelf nooit een Bijbel of studiemateriaal aanschaffen.”

Lees hier meer
Project Filippus in India
Steun dit project

Een leven vol geweld, vernedering en uitsluiting. Dat is wat je te wachten staat als christen in India. Zodra je tot geloof in Jezus Christus komt, word je door iedereen om je heen buitengesloten. Een vreselijke situatie. Toch komen, net als Gyansha (35), steeds meer Indiërs tot geloof.

Lees hier meer
Evangelieverspreiding in het Midden-Oosten
Steun dit project

Door ongelijke behandeling kan 1 op de 3 vrouwen in Egypte niet lezen of schrijven. Nabila en Mariam zijn twee vrouwen die niet naar school mochten en daardoor nooit hadden leren lezen en schrijven. Maar beiden kwamen ze in aanraking met de Alfabetiseringscursus.

Lees hier meer