Help mee

Help mee

U kunt wereldwijde Bijbelverspreiding op verschillende manieren steunen.

Bidden

Gods Woord zegt: “Wij echter zullen volharden in het gebed en in de bediening van het Woord”. (Handelingen 6:4). Uw gebed is van vitaal belang voor de bediening van Bible League. Lees meer over bidden.

Bible League in uw kerk

U kunt Bible League uitnodigen bij u in de kerk, voor een presentatie, een Bijbelstudie of met een buitenlandse gast. Lees meer.

Delen

Via sociale media kunt u veel mensen bereiken met het verhaal van Bible League. Wilt u anderen ook enthousiast maken voor wereldwijde Bijbelverspreiding? Lees hier meer over het verhaal delen.

Zakelijke vriend

Als ondernemer kunt u Bible League ondersteunen in haar missie om Gods Woord te brengen. Ruim 600 bedrijven gingen u voor.  U kunt zich aanmelden als Zakelijke Vriend en komt daarmee in ons speciale programma voor ondernemers. Lees meer.

Word vrijwilliger

Steekt u graag de handen uit de mouwen? Of vertelt u liever het verhaal van Bible League? Wilt u bijeenkomsten in uw gemeente organiseren om meer over Bijbelverspreiding te vertellen of Bijbelstudie te doen zoals in de projecten van Bible League? Lees dan meer over de mogelijkheden om vrijwilliger voor Bible League te worden.

Blijf op de hoogte

Boven alles heeft de wereld Gods Woord nodig. Waarschijnlijk heeft u zelf in uw leven ervaren wat de Bijbel kan betekenen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het werk van Bible League. Zo weet u wat we doen, maar leest u ook welke noden er zijn en leest u over de geweldige resultaten van het werk. Lees meer.