Help mee

Leestijd: 3 minuten

Steun de wereldwijde Bijbelverspreiding op verschillende manieren

Bidden

Gods Woord zegt: “Wij echter zullen volharden in het gebed en in de bediening van het Woord”. (Handelingen 6:4). Jouw gebed is van vitaal belang voor de bediening van Bible League.  Iedere maand vind je op de gebedskalender nieuwe gebeds- en/of dankpunten.

Gebedskalender
Delen

Via sociale media kan je veel mensen bereiken met het verhaal van Bible League. Wil je anderen ook enthousiast maken voor wereldwijde Bijbelverspreiding?

Deel het verhaal
Struggle4Bibles

De Struggle4Bibles is dé manier om als basisschool op een hele leuke (en uitdagende) manier een enorme bijdrage te leveren aan de wereldwijde verspreiding van Gods Woord! Door middel van een actie wordt er geld opgehaald om kinderen in een gekozen projectland te voorzien van Kinderbijbels.

Meer informatie
Zakelijke vriend

Als ondernemer kan je Bible League ondersteunen in haar missie om Gods Woord te brengen. Ruim 600 bedrijven gingen je voor.  Je kan je aanmelden als Zakelijke Vriend en komt daarmee in ons speciale programma voor ondernemers.

Aanmelden
Bible League in je kerk

Bible League dient wereldwijd lokale kerken met Bijbels, studiemateriaal en training. Bible League wil ook de kerk hier in Nederland dienen. Je kunt Bible League uitnodigen bij jou in de kerk, voor een presentatie, een Bijbelstudie of met een buitenlandse gast.

Lees meer
Word vrijwilliger

Steek je graag de handen uit de mouwen? Of vertel je liever het verhaal van Bible League? Wil je bijeenkomsten in jouw gemeente organiseren om meer over Bijbelverspreiding te vertellen of Bijbelstudie te doen zoals in de projecten van Bible League? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Ik word vrijwilliger
Vrijheidsbijbel

De Vrijheidsbijbel is een Bijbel op maat voor gevangenen. Het is een laagdrempelige vertaling, er is ruimte voor aantekeningen en er worden thema’s besproken die veel gedetineerden bezighouden. Gevangenispredikanten reiken de Vrijheidsbijbel kosteloos uit aan geïnteresseerde gevangenen die zij bezoeken.

Meer informatie
Blijf op de hoogte

Boven alles heeft de wereld Gods Woord nodig. Waarschijnlijk heb je zelf in je leven ervaren wat de Bijbel kan betekenen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het werk van Bible League. Zo weet je wat we doen, maar lees je ook welke noden er zijn en lees je over de geweldige resultaten van het werk.

Aanmelden
Nalaten en schenken

Nadenken over je nalatenschap vraagt moed, maar het biedt je ook een kans. Door na te laten aan Bible League draag je bij aan de verspreiding van Gods Woord. Er zijn verschillende manieren om aan Bible League na te laten.

Meer informatie