Help mee

Leestijd: 1 minuut

Je kunt wereldwijde Bijbelverspreiding op verschillende manieren steunen.

Bidden

Gods Woord zegt: “Wij echter zullen volharden in het gebed en in de bediening van het Woord”. (Handelingen 6:4). Jouw gebed is van vitaal belang voor de bediening van Bible League. Lees hier meer over bidden.

Delen

Via sociale media kan je veel mensen bereiken met het verhaal van Bible League. Wil je anderen ook enthousiast maken voor wereldwijde Bijbelverspreiding? Lees er hier meer over.

Struggle4Bibles

De Struggle4Bibles is dé manier bij uitstek om als basisschool op een hele leuke manier een enorme bijdrage te leveren aan de verspreiding van Gods Woord! Lees er hier meer over.

Zakelijke vriend

Als ondernemer kan je Bible League ondersteunen in haar missie om Gods Woord te brengen. Ruim 600 bedrijven gingen je voor.  Je kan je aanmelden als Zakelijke Vriend en komt daarmee in ons speciale programma voor ondernemers. Lees meer.

Bible League in je kerk

Je kunt Bible League uitnodigen bij jou in de kerk, voor een presentatie, een Bijbelstudie of met een buitenlandse gast. Lees meer.

Word vrijwilliger

Steek je graag de handen uit de mouwen? Of vertel je liever het verhaal van Bible League? Wil je bijeenkomsten in jouw gemeente organiseren om meer over Bijbelverspreiding te vertellen of Bijbelstudie te doen zoals in de projecten van Bible League? Lees dan meer over de mogelijkheden om vrijwilliger voor Bible League te worden.

Vrijheidsbijbel

De Vrijheidsbijbel is een Bijbel op maat voor gevangenen. Het is een laagdrempelige vertaling, er is ruimte voor aantekeningen en er worden thema’s besproken die veel gedetineerden bezighouden. Lees er hier meer over.

Blijf op de hoogte

Boven alles heeft de wereld Gods Woord nodig. Waarschijnlijk heb je zelf in je leven ervaren wat de Bijbel kan betekenen. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het werk van Bible League. Zo weet je wat we doen, maar lees je ook welke noden er zijn en lees je over de geweldige resultaten van het werk. Lees meer.

Nalaten en schenken

Overweeg je aan Bible League na te laten of te schenken? Dan vind je hier informatie die je daarin verder zal helpen.