Doe mee met de Struggle4Bibles!

Leestijd: 5 minuten

Struggle4Bibles deelnemers

Sponsor een leerling van één van de onderstaande scholen:
Zendingsgeld

Wil je ook meedoen met jouw school of ken je een school waar deze actie ook zou kunnen plaatsvinden? Lees hieronder wat deze Struggle4Bibles inhoudt, hoe je je school kan aanmelden en bekijk foto’s van de voorgaande Struggle4Bibles. Wie weet staat er binnenkort een gave stormbaan op jouw schoolplein!

In de klas zijn de kinderen aan het nadenken wie ze kunnen vragen om mee te helpen een aantal kinderbijbels gesponsord te krijgen. Dan steekt een jongetje zijn vinger op: “Ik ga naar mijn oom, want hij heeft een héle grote schuur, dan wil hij vast heel veel voor de Bijbels geven”.

Wat is de Struggle4Bibles?

De Struggle4Bibles is dé manier om als basisschool op een hele leuke (en uitdagende) manier een enorme bijdrage te leveren aan de wereldwijde verspreiding van Gods Woord! Door middel van een actie wordt er geld opgehaald om kinderen in een gekozen projectland te voorzien van Kinderbijbels. Bekijk deze video (2 minuten) en zie en hoor je wat deze actie precies inhoudt. We hopen dat je er enthousiast van wordt!

“Wie heeft er wel eens van de Filipijnen gehoord?” Vol enthousiasme steken een aantal leerlingen de hand omhoog. Dan komt het antwoord: “Ja wij kennen het: dat is het land van de Filistijnen”.

Meld jouw school aan voor de Struggle4Bibles

Lijkt het je mooi om deze actie op jouw school te organiseren? Zou je er meer over willen weten? Of vraag je je af of we zoiets ook zouden kunnen organiseren voor een groep mensen die niet uit basisschoolleerlingen bestaat? Neem dan contact op met Marijke van der Zeeuw.

E-mail: mvanderzeeuw@bibleleague.nl
Bel of app: 06 39 44 25 51

Struggle4Bibles verhalen

Na de presentatie over de spaaractie voor kinderbijbels vraagt een leerling uit groep 4: “Juf ik heb 3 extra Bijbels thuis, mag ik die ook geven voor deze actie?”

Struggle4Bibles foto's

Bekijk hieronder de foto’s van de Struggle4Bibles om een impressie te krijgen van deze actie!

Wat brengen jullie de actie leuk, kinderen worden zich daadwerkelijk bewust de onschatbare waarde van een eigen Bijbel.

We worden als school totaal ontlast, deze actie is niet alleen een super goed doel, we zijn er als organisatie van de school ook heel blij mee.

Zoals je de actie brengt, lijkt het net of je zelf bij de kinderen bent geweest. Het spreekt op deze manier echt tot de verbeelding voor de leerlingen in onze klas.

De posters in de klassen voor de kinderbijbelactie is een leuke stimulans om te zien hoeveel leeftijdsgenootjes er een Bijbel gaan krijgen!

De school, de leerlingen, de ouders en de kerk voelen zich met dit doel verbonden.

De Struggle4Bibles is echt een sportieve actie die hier bij de leerlingen en de ouders op veel steun heeft kunnen rekenen.

Jullie raken met de Struggle4Bibles de noodzaak van een Bijbel. Voor de kinderen wordt het bijna tastbaar en tegelijk raken jullie op hun interesse gebied met een leuke beloning: de stormbaan.