Struggle4Bibles

Wil je een leerling van de Tamarschool in Den Haag sponsoren? Klik dan hier. Zou je een leerling van De Open Kring in Nijkerk willen sponsoren? Klik dan hier. Wil je meer informatie over de Struggle4Bibles? Lees dan hieronder verder.

De Struggle4Bibles is dé manier bij uitstek om als basisschool op een hele leuke manier een enorme bijdrage te leveren aan de verspreiding van Gods Woord!

Het is een actie om enerzijds kinderen bewust te maken van de onschatbare waarde van de Bijbel en anderzijds ook concreet geld op te halen om minder bedeelde kinderen aan kinderbijbels te helpen. In overleg met de school wordt een aansprekend projectland gekozen. Één van onze mensen komt langs om per klas of plenair de actie te introduceren en af te trappen. De kinderen gaan de periode daarna (meestal 2 of 3 weken) op zoek naar sponsors die voor €6 één kinderbijbel (of meer natuurlijk) voor hun rekening willen nemen. Meestal maken we er ook een klassenstrijd van, omdat onze ervaring is dat dit veel positieve energie losmaakt. Als tegenprestatie richting hun sponsors proberen de kinderen op de laatste actiedag een uitdagende, opblaasbare stormbaan te bedwingen. Deze stormbaan is niet minder dan 17 meter lang! De kinderen genieten er altijd met volle teugen van om deze stormbaan te lijf te gaan. Het maakt hen er ook van bewust dat het voor heel veel leeftijdsgenoten veel moeite kost om Gods Woord in handen te krijgen, wat tegelijk betekent dat zij zelf ontzettend bevoorrechte kinderen zijn.

Op deze laatste actiedag wordt ook op een feestelijke manier het eindbedrag van de actie bekend gemaakt. Scholen laten deze actiedag nog wel eens samenvallen met bijvoorbeeld de Koningsspelen of de Juffen & meesterdag.

Lijkt het je mooi om deze actie op jouw school te organiseren? Zou je er meer over willen weten? Of vraag  je je af of we zoiets ook zouden kunnen organiseren voor een groep mensen die niet uit basisschoolleerlingen bestaat? Neem dan contact met ons op via info@bibleleague.nl of 033 472 58 00.