Word zakelijke vriend!

Leestijd: 4 minuten

Geestelijke impact met jouw onderneming

Jouw onderneming heeft ongetwijfeld een positieve, maatschappelijke impact. Maar zou je het mooi vinden om met jouw onderneming ook een positieve, geestelijke impact te hebben? Word dan zakelijke vriend en lever zo een bijdrage aan de wereldwijde verspreiding en verkondiging van Gods Woord! Ruim 600 ondernemers gingen je voor. Hieronder beantwoorden we een paar vragen, die je hier mogelijk over hebt.

Wat voor werk doen jullie?

In meer dan 50 landen verspreiden we Bijbels en Bijbelstudiemateriaal, zodat overal ter wereld mensen Jezus Christus kunnen leren kennen. De kern van ons werk is Project Filippus. In Handelingen 8 legt Filippus de Ethiopische reiziger de Bijbel uit. Wereldwijd trainen wij mensen om ook een ‘Filippus’ te worden en met mensen in hun eigen omgeving de Bijbel te bestuderen. Soms kunnen ze niet lezen. Dan bieden we eerst onze Bijbelse Alfabetiseringscursus aan, waarmee ze aan de hand van de Bijbel leren lezen en schrijven. Onze ervaring leert dat ongeveer een kwart van de deelnemers aan Project Filippus daarna zelf een Filippus wordt. Zo groeit de groep verder en kan er een christelijke gemeenschap ontstaan. Vervolgens bieden we onze Gemeentestichter Training aan. Iemand die zich daartoe geroepen voelt en daar geschikt voor is leiden we op om leiding te geven aan deze nieuwe, christelijke gemeenschap.

Waarom zou ik zakelijke vriend worden?

De belangrijkste reden is natuurlijk dat je zo een bijdrage levert aan de wereldwijde verspreiding van het Evangelie. Maar er zijn meer redenen om het te overwegen:

  • We kunnen je een projectvoorstel op maat doen. Wil je bijvoorbeeld 5 gemeentestichters opleiden in Zimbabwe? Dat kan! En we vertellen je later graag wat de concrete impact van je steun is geweest.
  • Regelmatig organiseren we inspirerende ondernemersbijeenkomsten. Hier kan je niet alleen onder de indruk raken van wat God wereldwijd doet, maar ook zakelijke relaties ontmoeten.
  • Enkele keren per jaar bezoeken we met een groep ondernemers projectlanden. Je kunt dan met eigen ogen zien wat de impact van je steun is. Deze reizen zijn vaak erg indrukwekkend. Één van de deelnemers vertelt erover: ‘’Bijna 1.300 kinderen ontvingen een Bijbel. Ze waren er zo blij mee! Het was alsof ze een klompje goud ontvingen.’’.
  • Enkele deelnemers van zo’n reis waren hier zo van onder de indruk dat ze d.m.v. een ondernemersnetwerk met elkaar meer mooie dingen tot stand wilden brengen. Vanzelfsprekend ben je welkom om je hierbij aan te sluiten.
Kan ik ook gewoon hier en nu Bible League steunen?

Zeker! Je kunt dan bijvoorbeeld voor één van de onderstaande opties kiezen of de projecten bekijken die op dit moment bijzondere aandacht vragen.

Geef 5 Bijbelstudiegroepen Bijbels voor €360Voorzie 100 mensen van Bijbels voor €600Leid 1 gemeentestichter op voor €1.000
Wat als ik meer wil weten of een voorstel op maat wil?

Dan zouden we je graag (fysiek of digitaal) ontmoeten om daar eens over door te praten! Hieronder stellen we onze 3 zakelijke relatiebeheerders aan je voor. Voel je welkom om geheel vrijblijvend met één van hen contact op te nemen! Als je op hun foto klikt stellen zij zich graag aan je voor en vind je ook hun contactgegevens.

“Er zijn nog steeds zoveel Bijbels nodig: voor startende gemeenten, scholen en drugsverslaafden. Daarom steun ik het werk van Bible League.”

Eric van Schaikdirecteur MBS Groep

“Vrijwilligers van Bible League gaan letterlijk met de Bijbel in de hand aan de slag. Het Woord dat ze brengen doet het werk: het raakt mensen in hun hart.”

Cees van Doorndirecteur Van Doorn Uitzendbureau

“Met de Bijbel geven we hoop. Een Hoop die mensen richting geeft in hun leven.”

Bram Baakpartner Hak + Baak Accountants
Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!