Kerken

Leestijd: 3 minuten

Bible League in je kerk

Bible League dient wereldwijd lokale kerken met Bijbels, studiemateriaal en training. Bible League wil ook de kerk hier in Nederland dienen.

Dat kan op verschillende manieren:

Project Filippus

Het verhaal van Filippus in Handelingen 8 vormt de basis van dit project. Mensen worden opgeleid tot een Filippus; iemand die net als Filippus het Woord van God uitlegt aan iemand anders. Zij starten een Bijbelstudiegroep waardoor ook anderen Gods Woord gaan lezen en begrijpen. Deelnemers van zo’n Bijbelstudie krijgen een eigen Bijbel en de Filippus moedigt hen aan lid te worden van de lokale kerk. Zij leren over discipelschap en evangelisatie en kunnen zo ook anderen bereiken met het Evangelie.

Voor kerken in Nederland vormt Project Filippus een eenvoudig uit te voeren programma om anderen te bereiken met het Evangelie en hen te betrekken bij Bijbelstudies. Voor mensen binnen de kerk een interessante studie naar evangelisatie en discipelschap. Voor mensen van buiten de kerk een laagdrempelige manier om Gods Woord te leren kennen.

Bijbelstudies

Naast Project Filippus biedt Bible League ook de mogelijkheid om een kort Bijbelstudieprogramma van drie avonden te volgen. Er komt iemand bij jou in de kerk die het programma zal leiden. Deze Bijbelstudies zijn een afgeleide van Project Filippus. De Bijbelstudies helpen jou om teksten op een andere manier te lezen en bestuderen, waardoor dat wat je leest nog meer gaat leven.

Presentatie over het werk van Bible League

Bible League vertelt je graag meer over het werk dat we wereldwijd doen. Welke nood er is voor Bijbels, hoe de programma’s werken en wat de impact is als mensen toegang krijgen tot de Bijbel. Het belooft een interessant en indrukkend verhaal te zijn.

Buitenlandse gast

Met enige regelmaat heeft Bible League bezoek van één van onze veldwerkers. Vind je het interessant om het verhaal van hem of haar zelf te horen? Dan komen we graag naar je toe.

Heb je interesse in één of meer van bovenstaande opties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@bibleleague.nl of 033 472 58 00.