Word vrijwilliger!

Leestijd: 2 minuten

Zet je talent in voor wereldwijde Bijbelverspreiding

Wil je een actieve bijdrage leveren aan wereldwijde Bijbelverspreiding? Word dan vrijwilliger voor Bible League. Als vrijwilliger kan je helpen op beurzen en evenementen of het opbouwen ervan, je kunt zelf bijeenkomsten organiseren of bij jou in de kerk het verhaal van Bible League vertellen. We zijn op zoek naar vrijwilligers voor de volgende functies:

Administratief medewerker

Je ondersteunt het werk van Bible League met administratieve werkzaamheden. Je voert bijvoorbeeld gegevens in en houdt de database up-to-date.

Ambassadeur

Vertegenwoordig Bible League in je eigen omgeving. Begeleid bijvoorbeeld activiteiten in je kerk, op school of bij ondernemers in je buurt.

Beursmedewerker

Tijdens beurzen of evenementen sta je in de stand en ben jij het gezicht van Bible League.

Coördinator Struggle4Bibles

Help mee om de Struggle4Bibles te presenteren op basisscholen en de ‘stormbaandag’ in goede banen te leiden. Hier vind je een video van 2 minuten die laat zien wat de actie precies inhoudt.

Filippus

Je zet je, net als Filippus, in om anderen bekend te maken met het Woord van God. Je leidt Bijbelstudies aan de hand van Project Filippus Bijbelstudiemateriaal

Fondsenwerver

Je schrijft aanvragen voor vermogensfondsen en draagt zo bij aan de inkomsten van Bible League.

Kerk-mobilisator

Enthousiast over het werk van Bible League? Benader en betrek kerken bij de wereldwijde verspreiding van het Evangelie!

Spreker

Geef presentaties bij jou in de buurt in kerken of voor groepen.

Zou je ons willen helpen met wereldwijde Bijbelverspreiding, wil je meer informatie of je heb nog een ander idee over wat je zou kunnen betekenen voor Bible League? Neem dan contact met ons op via info@bibleleague.nl of 033 472 58 00.

Het is mooi om bezoekers van een beurs te vragen of ze hun blijdschap willen delen door een Bijbel te geven!

Rietvrijwilliger