Wereldwijd

Leestijd: 3 minuten

Gods Woord is levend en krachtig

Bijna 8 miljard mensen, in zo’n 200 landen, met meer dan 6.000 talen, die Gods Woord nodig hebben. Dat is waar Bible League zich voor inzet. Bible League bereikt mensen van de grootste steden ter wereld tot de kleinste dorpjes in de meest afgelegen gebieden. Door Bijbels, Bijbelstudiemateriaal en training worden mensen bereikt met Gods Woord, dat levend en krachtig is!

Impact

Bible League ondersteunt lokale kerken in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en de VS dankzij de hulp van mensen die zelf het belang van Gods Woord kennen en dat ook aan anderen gunnen.

Wanneer iemand Gods Woord leest en begrijpt heeft dat een levensveranderend effect. Het doel van Bible League is om mensen te bereiken met het Woord van God, zodat het Woord van God vrucht draagt en haar doel bereikt. De manier van werken is gebaseerd op het verhaal van Filippus in Handelingen, waarin hij vraagt: ‘Begrijpt je ook wat je leest?’ Het antwoord is: ‘Hoe zou ik dat kunnen, als niemand mij de weg wijst?’ Vervolgens legt Filippus uit wat er staat en hij verkondigt hem Jezus. Dat is hoe Bible League vandaag de dag nog steeds werkt. Wereldwijd worden Bijbelstudieleiders getraind om het Evangelie te verkondigen en mensen te helpen Gods Woord te lezen en begrijpen.

Lees verhalen wereldwijd

Vele verhalen met getuigenissen krijgen we binnen vanuit de hele wereld. Ze hebben allemaal één ding gemeen met elkaar: ze hebben allemaal Jezus Christus leren kennen. De één via de Alfabetiseringscursus en de ander via Project Filippus. Hun levens zijn veranderd en nu willen ze ook de levens van hun landgenoten veranderen door hen het Evangelie te vertellen.

Help je mee?

Hierboven kun je alle verhalen wereldwijd lezen. Mede door jullie hulp hebben deze mensen kansen gekregen in hun leven die ze anders niet hadden gekregen. Levens zijn 180 graden omgedraaid doordat zij het Evangelie hoorde. Ze kregen weer hoop en zijn nu vrijmoedig om het Evangelie verder te verspreiden. Help je mee om het Evangelie wereldwijd nog verder te verspreiden?

Ja, ik help mee!