Wereldwijd

Leestijd: 1 minuut

Bijna 8 miljard mensen, in zo’n 200 landen, met meer dan 6.000 talen, die Gods Woord nodig hebben. Dat is waar Bible League zich voor inzet. Bible League bereikt mensen van de grootste steden ter wereld tot de kleinste dorpjes in de meest afgelegen gebieden. Door Bijbels, Bijbelstudiemateriaal en training worden mensen bereikt met Gods Woord, dat levend en krachtig is!

Impact

Bible League ondersteunt lokale kerken in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en de VS dankzij de hulp van mensen die zelf het belang van Gods Woord kennen en dat ook aan anderen gunnen.

Wanneer iemand Gods Woord leest en begrijpt heeft dat een levensveranderend effect. Het doel van Bible League is om mensen te bereiken met het Woord van God, zodat het Woord van God vrucht draagt en haar doel bereikt. De manier van werken is gebaseerd op het verhaal van Filippus in Handelingen, waarin hij vraagt: ‘Begrijpt je ook wat je leest?’ Het antwoord is: ‘Hoe zou ik dat kunnen, als niemand mij de weg wijst?’ Vervolgens legt Filippus uit wat er staat en hij verkondigt hem Jezus. Dat is hoe Bible League vandaag de dag nog steeds werkt. Wereldwijd worden Bijbelstudieleiders getraind om het Evangelie te verkondigen en mensen te helpen Gods Woord te lezen en begrijpen.