Bijbels en studiemateriaal voor Mozambique

Ik help mee om het Evangelie in Mozambique nog verder te verspreiden!

Voormalig drugsverslaafde evangeliseert nu onder jongeren

“Ik dank God voor elke dag dat ik leef.” De betekenis van de woorden van Jose de Castro dringen pas later tot me door. Samen met een groep ondernemers die betrokken zijn bij het werk van Bible League bezoeken we een project voor straatkinderen. In een arme buitenwijk van Maputo, de hoofdstad van Mozambique ontmoeten we Jose. Hij is de coördinator. Zijn passie voor straatkinderen komt voort uit zijn eigen heftige verleden.

Jose groeide op in een christelijk gezin en besloot al op zeer jonge leeftijd dat Hij Jezus Christus wilde volgen. “Maar toen ik elf jaar was, gingen mijn ouders scheiden en nam mijn leven een heel andere wending. Op mijn veertiende begon ik drugs te gebruiken. Mijn schoolresultaten gingen hard achteruit en ik wilde niets meer met de kerk of God te maken hebben. In mijn optiek waren die slechte dingen me overkomen, omdat God me had verlaten.”

Dan komt Jose iemand tegen die hij van vroeger kent. Die brengt hem in contact met een project dat Remar heet. Jose is ten einde raad en loopt er binnen. “Daar werd ik liefdevol opgevangen en werd er voor me gezorgd.” Hij komt in aanraking met de Bijbelstudie van Project Filippus en dat zorgde voor een verandering in zijn leven.

Lees hier het indrukwekkende verhaal van Jose.

Help je mee?

Jose’s getuigenis toont de levensveranderende kracht van het Evangelie. Hij overwon duisternis en verslaving door Project Filippus en helpt nu anderen. Help jij mee om nog meer mensen in Mozambique te bereiken met het Evangelie?