Verspreid het Evangelie!

Geloven zonder Bijbel

In Zambia, een land in zuidelijk Afrika, is een groot deel van de inwoners christen. Toch heeft naar schatting minder dan 35% van de Zambiaanse christenen een eigen Bijbel. Om deze reden is het werk van Bible League zo belangrijk in dit land. Zambianen worden door onze partnerkerken uitgenodigd om tijdens Project Filippus Bijbelstudie samen de Bijbel te bestuderen. Aan het eind ontvangen zij hun eigen Bijbel. Maar ook via de alfabetiseringscursus krijgen veel Zambianen toegang tot Gods Woord. Bijvoorbeeld Naomi, moeder van drie kinderen:

“Als kind was het voor mij niet vanzelfsprekend om naar school te gaan. Mijn ouders stimuleerden mij niet en er was geen school in de buurt. Als ik naar school liep moest er altijd een volwassene mee, maar die hadden vaak belangrijkere dingen te doen.” In groep 3 gaat Naomi daarom van school en op haar achttiende wordt ze door haar ouders uitgehuwelijkt. Lees hier haar hele verhaal.

Help je mee?

Voor 6 euro geef je iemand al een eigen Bijbel. Hoeveel Zambianen geef jij een Bijbel? Natuurlijk kan je ook één van de andere projecten steunen.

Geef nu