Online Bijbelstudie Project Filippus

Stel je voor: “Je ontvangt je eerste Bijbel, je slaat het boek open en begint te lezen. Maar begrijp je wel wat je leest?”

Wil je meer leren over Gods Woord en zou je dit ook willen doorvertellen aan anderen, maar weet je (nog) niet waar je moet beginnen en hoe je dat moet doen? Meld je dan aan voor de online Bijbelstudie van Project Filippus.

Informatie online Bijbelstudie

Wat: leer de Bijbel lezen, begrijpen én door te geven aan anderen in jouw omgeving. Leer te groeien als volgeling van Jezus Christus samen met andere volgelingen door middel van een online Bijbelstudie van Project Filippus. 
Waar:
 online
Voor wie: voor iedereen die verder wil groeien in zijn/haar geloofsleven en het verlangen heeft om God nog beter te leren kennen.
Startdatum: donderdagavond 9 maart om 20.00u
Wanneer: 1 keer in de 2 weken voor een periode van 40 weken (rekening houdend met vakanties).
Aantal bijeenkomsten: 20
Kosten:
 deelname is gratis
Grootte groep: maximaal 12 personen

Lees hier de uitgebreide informatie over deze online Bijbelstudie.

De groep zit vol!

De groep die komende donderdagavond gaat starten zit vol! Maar je kan je alsnog aanmelden en dan kom je op de reservelijst te staan. Mochten er mensen afvallen, dan ben je alsnog van harte welkom om mee te doen. Komende donderdag starten we namelijk eerst met een kennismaking en over 2 weken starten we daadwerkelijk met de lessen van het Bijbelstudieboekje.

Inschrijfformulier online Bijbelstudie Project Filippus