Even voorstellen

Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met René Ezendam

Door middel van een mini-interview stellen we je graag voor aan onze zakelijke relatiebeheerder René Ezendam. Onderaan de pagina vind je zijn contactgegevens.

Wat is je achtergrond?

Ik ben getrouwd met Angelique en vader van onze 3 kinderen Lukas, Perla en Marthijn. Binnen het internationale zakelijke bedrijfsleven heb ik managementfuncties vervuld in onder andere Area en Key-Accountmanagement. Verder ben ik ondernemer geweest met een compagnon in de Werving & Selectie en Medisch Detachering branche.

Sinds wanneer werk je bij Bible League?

4 april 2022.

Wat motiveerde je om hier aan de slag te gaan?

Ik zet me graag in om mensen te betrekken uit de zakelijke wereld die bij willen dragen aan middelen die nodig zijn om dit werk van het verspreiden en uitleggen van Gods Woord mogelijk te maken. Dit zie ik als een ultieme mogelijkheid om samen het Goede Nieuws tot aan de uiteinden van de wereld te brengen door de projecten van Bible League. Mensen, contacten en relaties zijn voor mij het meest boeiende en inspirerende onderdeel van samenwerken in het dagelijkse leven maar in het bijzonder voor doelen met eeuwigheidswaarde!

Waar geniet je het meest van in je rol als zakelijke relatiebeheerder?

Het kerndoel overbrengen dat Gods Woord voor iedereen in deze wereld toegankelijk moet worden gemaakt. Uit te leggen hoe wij concreet met Bible League projecten kunnen bijdragen aan de grote opdracht het levens veranderende Evangelie aan alle volkeren bekend te maken.

Tot slot: heb je nog een persoonlijke boodschap voor degene die dit leest?

Indrukwekkend om met zoveel betrokken mensen samen te mogen werken om als een team de doelen te realiseren waarmee wij ons verbonden weten.

Contactgegevens

Heb je vragen, wil je meer weten over Bible League Nederland of een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact op met René Ezendam.

E-mail: rezendam@bibleleague.nl
Bel of app: 06 42 43 32 21

Ik zet me graag in om mensen te betrekken uit de zakelijke wereld die bij willen dragen aan middelen die nodig zijn om dit werk van het verspreiden en uitleggen van Gods Woord mogelijk te maken.