Even voorstellen

Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met Rick van Heusden

Door middel van een mini-interview stellen we je graag voor aan onze zakelijke relatiebeheerder Rick van Heusden. Onderaan de pagina vind je zijn contactgegevens.

Wat is je achtergrond?

Mijn naam is Rick van Heusden. Ik ben getrouwd en vader van twee prachtige kinderen. Voordat ik bij Bible League kwam heb ik een aantal jaar bij Compassion gewerkt en bij Bijbelschool de Wittenberg.

Sinds wanneer werk je bij Bible League?

Sinds 2013, waarvan de laatste jaren als directeur. Ik begon als medewerker communicatie en fondsenwerving. Sinds 2017 ben ik directeur van deze mooie organisatie en in die rol zet ik me een deel van de tijd in als zakelijke relatiebeheerder.

Wat motiveerde je om hier aan de slag te gaan?

Het is een voorrecht om bij Bible League te werken, omdat we ons in mogen zetten voor een missie die God toebehoort. Jezus Zelf gaf immers de opdracht om alle volken te bereiken en te onderwijzen. En daar mogen wij een bijdrage aan leveren.

Waar geniet je het meest van in je rol als zakelijke relatiebeheerder?

Wat mij zo aanspreekt in het contact met ondernemers is de verbondenheid in het streven om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot Gods Woord. Dat gezamenlijke verlangen kunnen we beantwoorden door elkaar te versterken. Vanuit Bible League door de programma’s die we hebben en vanuit ondernemers door gebed en middelen aan te wenden die het mogelijk maken deze programma’s uit te voeren.

Tot slot: heb je nog een persoonlijke boodschap voor degene die dit leest?

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe we samen gehoor kunnen geven aan de opdracht en het verlangen om mensen die verloren dreigen te gaan te bereiken met Gods Woord!

Contactgegevens

Heb je vragen, wil je meer weten over Bible League Nederland of een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact op met Rick van Heusden.

E-mail: rvanheusden@bibleleague.nl

Wat mij zo aanspreekt in het contact met ondernemers is de verbondenheid in het streven om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot Gods Woord.