Vacature

Leestijd: 1 minuut

Word jij ons nieuwe collega?

Vacature: Vrijwilliger Schoonmaak kantoor in Nijkerk

Ben jij op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie waarin je jouw schoonmaaktalent kunt inzetten binnen een christelijke organisatie? Dan hebben wij de perfecte gelegenheid voor jou! Ons kantoor in Nijkerk is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger om ons team te versterken in het schoonhouden van de werkruimte.

Functieomschrijving

Als vrijwilliger schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het wekelijks onderhoud van ons kantoor. De werkzaamheden bestaan uit stofzuigen, het schoonmaken van de toiletten en keuken, en het afnemen van de bureaus. Daarnaast zal je eens per maand de ramen schoonmaken, om een frisse en schone werkomgeving te behouden.

Functie-eisen
  • Je bent gemotiveerd en betrouwbaar.
  • Je hebt oog voor detail en houdt van een opgeruimde omgeving.
  • Ervaring in schoonmaakwerk is een pré, maar enthousiasme en een positieve houding zijn het belangrijkst.
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt verantwoordelijkheid voor je taken.
Werkdagen en tijden

De vrijwilligersfunctie betreft 1 tot maximaal 2 uur per week, op een dag (behalve de dinsdagen) en tijdstip dat jou het beste uitkomt. We zijn flexibel en willen graag rekening houden met jouw beschikbaarheid. De schoonmaakwerkzaamheden kunnen plaatsvinden overdag of in de avonden.

Wat bieden wij jou?
  • Een werkomgeving waarin jouw inzet enorm gewaardeerd wordt.
  • De mogelijkheid om jouw schoonmaaktalent te gebruiken voor een goed doel.
  • Waardering en dankbaarheid van onze medewerkers voor het schone en nette kantoor.
Interesse?

Ben je enthousiast geworden over deze vrijwilligersfunctie? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Stuur een e-mail naar Rhodé van Tol via info@bibleleague.nl of bel naar 033 472 58 00. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen als onderdeel van ons team!

Let op: deze functie betreft een vrijwilligerswerk.