Ondernemers

Meld u aan voor het ondernemersdiner op DV 27 maart op Urk

Op DV vrijdag 27 maart 2020 organiseert Bible League een goede maaltijd en een inhoudsvolle avond met Kees van der Staaij en Prof. Dr. Herman Selderhuis rond het thema ‘Vrijheid voor het Woord en de verspreiding er van’.

SGP leider Kees Van der Staaij en professor Herman Selderhuis, hoogleraar kerkgeschiedenis en kerkrecht aan de Theologische Universiteit Apeldoorn, laten tijdens deze avond hun licht schijnen op dit onderwerp. Daarbij wordt ingegaan op de actuele (politieke) ontwikkelingen en leert u over de verspreiding en de vrijheid van het Woord. Zowel hier in Nederland als wereldwijd.

De avond wordt georganiseerd door Bible League, een organisatie die zich inzet voor wereldwijde Bijbelverspreiding. Bible League geeft mensen toegang tot Gods Woord en biedt daarbij een Bijbelstudieprogramma aan dat gericht is op evangelisatie en discipelschap. Mensen krijgen niet alleen een Bijbel, maar leren ook hoe ze deze kunnen lezen en begrijpen en toepassen in hun leven.

De avond vindt plaats in het bedrijf Dayseaday aan de Texelstroom 4 op Urk. De aanvang is om 18:00. Het aantal plaatsten is beperkt, dus meld u snel aan!