Even voorstellen

Leestijd: 3 minuten

Maak kennis met Klaas Nanninga

Door middel van een mini-interview stellen we je graag voor aan onze zakelijke relatiebeheerder Klaas Nanninga. Onderaan de pagina vind je zijn contactgegevens.

Wat is je achtergrond?

Ik luister al 68 jaar naar de naam Klaas Nanninga, heb 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Vanaf mijn 16e ben ik aan het werk. In deze lange periode heb ik diverse dingen gedaan, maar de accenten liggen op HR en financiële dienstverlening.

Sinds wanneer werk je bij Bible League?

Sinds 2013.

Wat motiveerde je om hier aan de slag te gaan?

In 2010 kwam ik zonder werk te zitten en wilde ik mijn loopbaan graag afronden in een rol in Gods Koninkrijk. Bible League kwam via mijn netwerk op mijn pad en in december 2013 ben ik begonnen in de functie van zakelijke relatiebeheerder. Een baan die me op het lijf geschreven is; ik houd van netwerken, gesprekken, relaties opbouwen en het uitdragen van de missie.

Waar geniet je het meest van in je rol als zakelijke relatiebeheerder?

Met mijn Bible League Combo rij ik een paar dagen per week door het land (behalve in coronatijd). Dat roept soms verassende reacties op, bijvoorbeeld een jongeman van 16 die mij om een Bijbel vraagt. Hij had van opa en oma over Jezus gehoord en wilde graag meer over Hem weten. “Hebt u een Bijbel voor me?”. Natuurlijk, in de Combo liggen er altijd enkele om weg te geven. Geweldig vind ik dit! En het is slechts één voorbeeld van wat ik mee heb mogen maken.

Tot slot: heb je nog een persoonlijke boodschap voor degene die dit leest?

Handelingen 8 is één van onze inspiratiebronnen. De kamerheer leest de Bijbel en Filippus vraagt hem: ‘’Begrijpt u ook wat u leest?’’ Hij antwoordt: ‘’Hoe zou ik dat kunnen, als niemand mij de weg wijst?’’ Het is mijn gebed dat veel ondernemers ons in staat zullen stellen onze ‘Filippussen’ wereldwijd te voorzien van Bijbels en Bijbelstudiemateriaal. Opdat velen hun hart aan God zullen verliezen!

Contactgegevens

Heb je vragen, wil je meer weten over Bible League Nederland of een voorstel op maat ontvangen? Neem dan contact op met Klaas Nanninga.

E-mail: knanninga@bibleleague.nl
Bel of app: 06 30 65 76 80

Een jongeman van 16 vroeg me: "Hebt U een Bijbel voor me?". Natuurlijk, in de Combo liggen er altijd enkele om weg te geven.