Struggle4Bibles

Struggle4Bibles is hét outdoor sponsorevenement van Nederland als het gaat om Bijbelverspreiding. Door een uitdagend hindernisparcours wordt er geld opgehaald voor de verspreiding van Gods Woord. Het evenement is uitermate geschikt voor groepen, kerken en scholen. Een originele afsluiting van een kerkelijk jaar, een fysieke uitdaging voor jong en oud en een manier om een bijdrage te leveren aan de verspreiding van Gods Woord.

Voor scholen kan een eigen Struggle op locatie worden georganiseerd. Daarmee kunnen scholen geld inzamelen voor Bijbelverspreiding en kunnen leerlingen een uitdagend hindernisparcours overwinnen op of bij hun school.

Het doel is om Bijbels en studiemateriaal beschikbaar te stellen voor de allerarmsten in één van de projectlanden waar Bible League actief is. Hier groeien kinderen en jongeren op in armoede, maar wat nog veel erger is: ze groeien op zonder het Evangelie te horen. Door middel van Project Philip horen zij het Evangelie en krijgen zij toegang tot de Bijbel. Met een alfabetiseringscursus leren zij lezen en schrijven aan de hand van de Bijbel.

Wilt u een leerling die meedoet aan de Struggle4Bibles sponsoren? Dat kunt u doen door het onderstaande formulier in te vullen.