Leestijd: 2 minuten

“We vonden de broertjes Rio en Echa opgesloten, naakt, zonder voedsel, zonder toegang tot een badkamer en zonder toezicht. Door de omstandigheden waarin ze opgroeiden lopen ze achter met lezen, schrijven en motoriek.”

“Naast dat ze nu naar school gaan, hebben de broertjes in ons tehuis nog iets veel belangrijkers geleerd: ze hebben Jezus Christus leren kennen en zijn tot geloof gekomen. Met de materialen van Project Filippus voor kinderen leren ze Gods Woord lezen en begrijpen.”

“Veel mensen op Bali zijn Hindoe, maar ik ben blij dat wij over God en Jezus geleerd hebben”, vertelt Echa (10). Zijn broer Rio (11) vertelt dat hij de Bijbelverhalen over Jezus de mooiste vindt. “Omdat wij door Hem gered zijn!” Ondanks hun heftige verleden groeien de jongens nu op vol hoop. Rio voetbalt graag met zijn nieuwe vriendjes in het tehuis en droomt er van voetballer te worden. Zijn broer Echa heeft echter een heel andere droom. “Ik wil dominee worden en voor mijn familie en andere mensen bidden.” “Bedankt voor onze Bijbels!” roepen de broers gezamenlijk uit.

“Het is mede dankzij jouw steun dat kinderen als Echa en Rio over het Evangelie horen. Wil je bidden voor de broertjes? Bid voor herstel van hun trauma en dank dat hun leven is veranderd.” Dominee Usanto leidt samen met zijn vrouw een opvanghuis voor kinderen op Bali. Ze zetten zich in om de verlorenen te bereiken.

Help je mee?

Twee broertjes, Echo en Rio, zaten opgesloten en door de erbarmelijke omstandigheden liepen zij achter met lezen, schrijven en hun motoriek. Als ze bevrijd worden komen ze in aanraking met de Bijbelstudie van Project Filippus en leren ze Jezus Christus kennen wat hun hoop geeft. Ze dromen over hun toekomst. Help je mee om nog meer kinderen in Azië te bereiken het Evangelie?

Ja, ik help mee!