Leestijd: 2 minuten

Broeder Luis werkt met kinderen als basisschoolleraar in Huejutla, Mexico. Onlangs volgde hij een Project Filippus workshop voor kinderen. Het programma zou Bijbelse waarheden bieden en de kinderen dichter bij God brengen op een praktische, creatieve en leuke manier.

Kinderbijbelstudiegroep

Broeder Luis is een kinderbijbelstudiegroep begonnen omdat hij een passie heeft voor het lesgeven aan kinderen. Ze zitten in les vier in het Discovery 1 boekje. De les gaat over het leren kennen van Gods liefde. Zijn visie is om bijbelstudiegroepen voor kinderen op te richten op verschillende plaatsen in Huejutla.

Kennis, waarden en normen doorgeven

Als leraar wil broeder Luis kennis, waarden en normen doorgeven die essentieel zijn voor de vooruitgang van de samenleving. “Gelukkig kan ik rekenen op de hulp van mijn vrouw bij dit project. En met Gods hulp kunnen we de kinderbediening samenstellen zodat meer kinderen over Jezus Christus kunnen leren en hun leven aan Hem kunnen geven.” Het Bijbelstudieprogramma heeft Luis beïnvloed omdat het gebaseerd is op het Woord van God. Hij kreeg inzicht in het belang van het gebruik van Gods Woord voor mensen en het laten veranderen van hun leven door de Heilige Geest.”

Project Filippus voor volwassenen

Broeder Luis nam ook een Project Filippus voor volwassenen over. Zijn gebed is dat de deelnemers Christus zullen ontmoeten en dat meer mensen zich bij de groep zullen aansluiten. Laten we bidden dat het werk dat broeder Luis doet vruchten afwerpt – en dat hij Bijbelse waarheden blijft delen met zowel kinderen als volwassenen. Bid ook dat zijn visie om meer groepen voor kinderen en volwassenen te starten tot vrucht komt met behulp van de Heilige Geest.

Help je mee?

Broeder Luis wil graag meer Project Filippus groepen oprichten voor zowel kinderen als volwassenen. Dit gaat niet zonder jouw hulp. Dus help je mee om nog meer mensen in Huejutla (Mexico) te bereiken, zodat ook zij Jezus Christus gaan leren kennen?

Ja, ik help mee!