Leestijd: 2 minuten

Als gevolg van een tragisch ongeval raakt Sreekumar als kind blind. Hij kan niet meer naar school en verliest het plezier en de hoop in zijn leven. Maar dan krijgt hij bezoek met een bijzondere boodschap…

Eenzaam en gebroken

“Ik ontdekte al snel dat mensen niet op een blind iemand zitten te wachten. Vrienden en familie lieten me in de steek.” Toch trouwt Sreekumar als hij 30 is. Maar het huwelijk houdt niet lang stand en zijn vrouw verlaat hem. Ze laat Sreekumar eenzaam en gebroken achter. “Gelukkig krijg ik een soort tegemoetkoming van de overheid, waardoor ik net kan rondkomen. Blinden wonen vaak bij familie of in tehuizen. Zelf woon ik bij mijn 80-jarige moeder in een klein dorpje.”

Genezing

“Mijn vader heeft allerlei behandelingen gezocht en geprobeerd, maar mijn zicht kwam niet terug. Op een dag bezochten mensen van de kerk ons huis en vertelden over de wonderen die Jezus deed. Mijn ouders hoopten dat God ook mij zou genezen. Zo hoorde ik voor het eerst over Hem en ik raakte geïnteresseerd.

Hoewel mijn zicht niet is hersteld, heeft Hij wel mijn gebeden verhoord. Ik heb namelijk een eigen audiobijbel gekregen! Ik heb zo lang gebeden voor een eigen Bijbel, maar hoe zou ik daar ooit aan kunnen komen in zo’n klein dorpje waar ik woon? Dankzij Bible League heb ik eindelijk toegang tot Gods Woord! Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Ik luister er de hele dag naar en hoop en bid dat ook anderen die niet kunnen lezen zo toegang mogen krijgen tot Gods Woord.”

Help je mee?

Sreekumar ontmoette mensen van de kerk bij hem thuis en kwam daardoor in aanraking met het Evangelie. Hij is blind en kan niet lezen. Maar dan ontvangt hij een audiobijbel waardoor hij toch kan luisteren naar Gods Woord. Help je mee om nog meer mensen, zoals Sreekumar, in India een audiobijbel te geven zodat ook zij Jezus Christus leren kennen?

Ja, ik help mee!